Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide

Loodgieter

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Rioleringswerkzaamheden in Tilburg

Rioleringswerkzaamheden: Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Tilburg beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Vanwege onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten en overlast tot beperkt!

Naast het repareren van beschadigingen aan het riool kunnen wij ook uw riolering vernieuwen of een extra rioolbuis plaatsen bijvoorbeeld voor een tweede toilet.

Verstoppingen ontstoppen

Of het nu gaat om een verstopte afvoer van een wastafel, bad, douche of uw riool. De riool afdeling van Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Tilburg kan het verhelpen, onze vakkundig werknemers kunnen met de modernste apparatuur alle soorten verstopping opsporen en verhelpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus heeft u een verstopping bel dan gratis 0800-6666 112.

Loodgieter in Tilburg

Onze loodgieter in Tilburg staat dag en nacht klaar voor alle denkbare ongemakken. Lekkage, verstopping of heeft u rioolproblemen? Wij staan in het geval van spoed super snel bij u op de stoep om de problemen op te lossen. Wij beschikken over professionele apparatuur en vakkundige mensen welke de klachten bij de bron aanpakken en zorgen dat deze snel en goed verhopen worden.

Naast onze spoed service kunt u uiteraard ook terecht bij de loodgieter in Tilburg voor standaard loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan het vervangen van sanitair, het leveren en vervangen van een kraan of het laten verleggen of aanleggen van leidingwerk.

24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar in Tilburg, bel gratis: 0800-6666 112.